Over Cornelis Bos

Hey! 
Ik ben de tekenaar van Huisportret. Ook ben ik kunstenaar maak ik grafisch abstract werk. Daarnaast ben ik vader van 4 kids. 
Mijn leven heb ik in 5 huisportretten samengevat Bekijk de blog 'My Life in 5'

Levensvisie

De wereld was volmaakt, aarde en hemel waren een. Een deel is losgeraakt van de hemel. De nieuwe wereld waar hemel en aarde (weer) samenvloeien bestaat! Hier moeten we naar streven. Soms is deze nieuwe wereld al te ervaren in kunst, creativiteit en het leven. 

Samen kunnen we de nieuwe wereld ervaren en zien. Alle mensen zijn uniek en samen vormen we een veelkleurig geheel. Samen mogen we genieten van onze diversiteit/verschillen. We mogen elkaar aanvullen en helpen met creativiteit. Onze talenten/creativiteit benutten we ten volle als we het delen en elkaar inzicht geven. 

Mijn missie vandaag de dag

Het is mijn missie om kunst te maken en het te (laten) ervaren en om dit door te geven aan elkaar. ‘Er is niets nieuws onder de zon’ - maar er is heel wat te zien dus laten we daarnaar kijken!

Kunst schept vrolijkheid, verrijking, licht en energie. Door met aandacht te kijken, onderzoeken en door te geven wil ik inkijkjes geven en uitzichten laten zien op de nieuwe wereld laten zien. 

‘Its all in the details’ Huizen of andere gebouwen hebben veel details die we onbewust zien. Als je ze weglaat ga je ze missen, je gevoel bij het gebouw klopt dan niet meer. Door te tekenen help ik je kijken en ervaren.

Cornelis Bos, bedenker Huisportret