☀️ Hello! Vanwege mijn zomervakantie kan ik nieuwe bestellingen pas in september leveren. 🏕 > gebruik de code: [SUMMEROFHOUSES] voor gratis verzending

Hoe werkt het?

Hoe bestel ik een maatwerk portret?

Voor een maatwerk portret van je huis, je kantoor of een geboortehuis.

  1. Plaats je bestelling.
  2. Daarna ontvang je in je bevestigingsmail een instructie voor het aanleveren van een foto van het huis. 
  3. Je levert de foto per email aan aan Cornelis, heb je bijzondere wensen? Moet bijvoorbeeld Frits de kat ook geportretteerd worden, vermeld dit dan.
  4. Cornelis tekent het huis.
  5. Je krijgt het huisportret per post toegestuurd tenzij je anders hebt gekozen.

Levertijd huisportret

Vanaf het moment dat je de foto hebt aangeleverd voor een maatwerk portret duurt het zo’n 10 werkdagen voordat het portret klaar is. Je krijgt een email als het pakket is overgedragen aan de bezorgservice.  

Heb je haast? Stuur dan een email naar cornelis@houseportrait.nl en dan kijkt Cornelis wat hij voor je kan doen.

Levertijd artprint/poster of zeefdruk

Als de print op voorraad is wordt je bestelling binnen 5 werkdagen verzonden. Je ontvangt een mailtje zodra het pakketje aan de bezorgservice is overgedragen. 

Verzendkosten

Zie ook Algemene Voorwaarden

Veel online winkels bieden gratis verzending aan maar dit is voor een kleine onderneming als Huisportret niet mogelijk. Er zit tijd en moeite in bij Huisportret en alle medewerkers van de verzenddiensten. 

  • Standaard Huisportret heeft €8,50 verzendkosten, verzekerd met Track & Trace.
  • Een Artprint zonder lijst heeft € 7,- verzendkosten met Track & Trace. Met lijst €8,50, verzekerd en Track & Trace. Poster wordt verzonden in beschermende harde envelop of opgerold in stevige vierkante koker.

Zelf ophalen?

Dat kan! Op afspraak. Vanwege onregelmatige werktijden op z'n studio is het handig om even van te voren af te spreken met Cornelis wanneer ophalen mogelijk is. Mail of bel even.