Algemene voorwaarden + privacy

Algemene voorwaarden

Alle teksten en afbeeldingen © CMBos 2023

Huisportret is een label van Cornelis Bos (CMBos)
Op alle bestellingen en overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing.
  • KVK: 34377329
  • BTW: NL001152630B68

Disclaimer
Op de inhoud van deze website berust auteursrecht die toekomt aan Cornelis Bos van CMBos / Huisportret. Alle tekeningen zijn door hem gemaakt en inhoudelijke teksten is door hem geschreven. Het misbruiken of gebruiken van de beelden of tekst is wettelijk niet toegestaan en er zullen stappen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurt. Wil je toch beeldmateriaal of tekst gebruiken, neem dan vooraf contact op om toestemming te vragen.

Houseportrait.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat een pagina’s feitelijke onjuistheden bevat. Aan de inhoud van de website kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Geldigheid kadobonnen
Kadobonnen zijn maximaal 3 jaar geldig en kunnen enkel worden besteed in de webshop van Huisportret. Ze kunnen niet ingewisseld worden voor geld. 

Levering
De opgegeven termijn voor levering is altijd indicatief. Cornelis Bos doet zijn uiterste best om de genoemde termijnen te halen. Als dit onverhoopt buitensporige vertraging oplevert zal je als klant een bericht ontvangen en wordt samen gekeken naar een voor beiden prettige oplossing.

Overmacht
Cornelis Bos tekent de huisportretten persoonlijk. Dat betekent dat in geval van overmacht: zoals ziekte, staking van transport of welke soort dan ook, hij gerechtigd is om een levering uit te stellen of te annuleren.

Verzending
Verzending gebeurt met behulp van een verzendservice. De keus is op dit moment PostNL maar Cornelis Bos is vrij om voor een andere postbedrijf te kiezen. Eventuele portokosten worden tijdens het bestellen gerekend. Mocht het voorkomen bij internationale bestellingen dat er extra kosten gerekend worden voor invoer bij de douane, dan zijn deze kosten voor de klant. 

  • Standaard Huisportret heeft €8,50 verzendkosten, verzekerd met Track & Trace.
  • Een Artprint zonder lijst heeft € 7,- verzendkosten met Track & Trace. Met lijst €8,50, verzekerd en Track & Trace.

Klachten
Klachten over het gekochte item dienen tijdig na constatering daarvan bij Cornelis Bos te worden aangegeven. Waarbij binnen één maand in ieder geval tijdig is. Ben je te laat met het indienen van je klacht, dan leidt dit tot verlies van je rechten. Een klacht kan gestuurd worden aan cornelis@houseportrait.nl

Retour maatwerk
Maatwerk leveringen kunnen niet geretourneerd worden. Dit is conform de Nederlandse wetgeving.

Retour artprint gebouw
Stuur een email naar cornelis@houseportrait.nl om je retour + de reden aan te melden. Vervolgens ontvang je een bericht met het retouradres. Portokosten worden niet geretourneerd. 

Let op, staat er een maatwerk bericht op je artprint dan kan je deze niet retourneren. Zie het kopje 'Retour maatwerk'.

Privacy
Cornelis Bos gebruikt persoonlijke gegevens enkel voor het verwerken van bestellingen. Enkel en alleen daarvoor worden deze opgeslagen in onze database. Op speciaal verzoek kunnen wij inzicht geven in de gegevens en/of deze verwijderen.

Als het gaat om de geportretteerde huizen met onderschrift behoudt Cornelis Bos het recht om afbeeldingen van het proces en/of het eindresultaat te gebruiken voor promotie van Huisportret. Als je daar bezwaar tegen hebt, vermeld dit dan expliciet tijdens het bestellen.

Cookies
Deze website gebruikt cookies om relevante data aan je bezoek van deze website te kunnen koppelen. 

How to opt out, CCPA
Read here more about your rights under the California Consumper Privacy Act.